ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ

Το μεγάλο λάθος που κάνεις με το αντηλιακό σου

By  | 

Αυτό που κάνουμε λάθος οι περισσότερες είναι το πότε βάζουμε το αντηλιακό μας. Όταν ήδη έχουμε πάει στην παραλία, έχουμε απλώσει την πετσέτα μας στην ξαπλώστρα, έχουμε παραγγείλει και τον κρύο καφέ μας. Το κάνεις και εσύ;

Γιατί αυτό είναι λάθος;
Γιατί το αντηλιακό πρέπει να το έχουμε βάλει 20 λεπτά πριν εκτεθούμε στον ήλιο, αν θέλουμε φυσικά να λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας.

Βάλε, λοιπόν, το αντηλιακό σου αφότου έχεις βάλει το μαγιό σου από το σπίτι, το εξοχικό ή το δωμάτιο του ξενοδοχείου σου. Μέχρι να απορροφηθεί καλά μάζεψε τα πράγματα στην τσάντα της παραλίας και μετά φόρεσε το κιμονό ή το beach dress σου. Μην ξεχνάς να το απλώσεις και στο πρόσωπο και το λαιμό σου!
Όταν πια θα έχεις φτάσει στην πισίνα ή τη θάλασσα, θα είσαι σούπερ προστατευμένη.

Εάν ζεσταίνεσαι και κάνεις την πρώτη σου βουτιά, έχε υπόψιν σου ότι το αντηλιακό σου μόλις έχει μειώσει τη δυνατότητα προστασίας στο… μισό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι με το που θα βγεις, πρέπει να σκουπιστείς (ιδανικά να έχεις κάνει ένα ντουσάκι) και να ξαναβάλεις αντηλιακό.

Και ναι, ισχύει ακόμα και αν γράφει πάνω στο μπουκάλι «Ανθεκτικό στο νερό», σε περίπτωση που θεωρείς ότι αυτό σε καλύπτει.

Και φυσικά ανανεώνεις το αντηλιακό σου κάθε 3-4 ώρες ενώ αν αθλείσαι οπωσδήποτε κάθε 2 ώρες.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές και θα μαυρίσεις και θα προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από τις επικίνδυνες ηλιακές ακτινοβολίες!

Luxurious Sun Care High Protection Pack

Mέσα σε αυτό το μικρό σακουλάκι θα βρείς ότι χρειάζεσαι για την αντηλιακή σου προστασία.

INTERMED LUXURIOUS SUNSCREEN MEDIUM PROTECTION PACK

INTERMED LUXURIOUS SUNSCREEN MEDIUM PROTECTION PACK

Θα το βρείς ΕΔΩ με έκπτωση 52%

 

Source faysbook