ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αθηνά-Φράγκου

Τα Φαρμακεία Novopharmacy (NovοPharmacy)  είναι αμιγώς Ελληνικές Επιχειρήσεις με βασικό μέτοχο την φαρμακοποιό Αθηνά Φράγκου.

Η Αθηνά έζησε και μεγάλωσε στα Μελίσσια. Αποφοίτησε  από το Λύκειο Μελισσίων με βαθμό απολυτηρίου 19,2. Φοίτησε στη Φαρμακευτική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών που ήταν και η πρώτη της επιλογή. Αποφοίτησε με βαθμό <<Λίαν Καλώς>> και στη συνέχεια κι αφού θέλησε να συνεχίσει τις σπουδές της,  έγινε δεκτή στο University College of London (ucl) και στο King’s College of London. Παράλληλα όμως το 2013 της δόθηκε η ευκαιρία να ανοίξει φαρμακείο στο Χαλάνδρι, πράγμα που αποτελούσε πάντοτε το όνειρό της και αυτή ήταν και η τελική της επιλογή προσπαθώντας να συνδυάσει την επαγγελματική της αποκατάσταση με τη δια βίου μάθηση στην πράξη. Το εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και μετά από μια τριετία αποφάσισε να ανοίξει και ένα δεύτερο φαρμακείο στην καρδιά της Νέας Ερυθραίας.

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από φαρμακοποιούς, αισθητικούς, βοηθούς φαρμακοποιών, διαιτολόγους, καθώς και έμπειρους συμβούλους πεπειραμένους σε θέματα πληροφορικής, λειτουργίας φαρμακείων και διοίκησης επιχειρήσεων

Για τα φαρμακεία μας  κάθε πελάτης είναι σημαντικός και μοναδικός και τον αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και σοβαρότητα. Προτείνουμε εξειδικευμένες προτάσεις με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα ειδικά για τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη. Βασιζόμαστε στην επιστημονική μας κατάρτιση και στεκόμαστε με αξιοπιστία καθημερινά δίπλα σας, πριν αλλά και μετά από οποιαδήποτε αγορά σας!

Επιδιώκουμε πάντα την περαιτέρω βελτίωσή μας και εκπαιδεύουμε διαρκώς το προσωπικό μας, προσπαθώντας να κρατήσουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με σκοπό την καταξίωση στην συνείδηση των πελατών μας. Η γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς και η κριτική σας μας κάνει καλύτερους για αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στα φαρμακεία μας, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία καλλυντικών, δερμοκαλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής, βρεφικών ειδών, ομοιοπαθητικών, ορθοπεδικών, διαγνωστικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων στις καλύτερες τιμές και με την καλύτερη διάθεση εξυπηρέτησης και παροχής εξειδικευμένης και αντικειμενικής συμβουλής σε θέματα υγείας και ομορφιάς από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Επίσης στην ιστοσελίδα μας  www.novopharmacyweb.gr  μπορείτε να ενημερωθείτε με μοναδικά άρθρα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν. Μοναδικός σκοπός μας η άμεση εξυπηρέτηση και οι ασυναγώνιστες τιμές στα είδη υγείας και ομορφιάς!

 

                                                                               Στοιχεία Καταστημάτων

                 NovoPharmacy (1)                                                                                                 NovoPharmacy (2) 

Φαρμακείο Αθηνάς Φράγκου & Σια Ο.Ε.                                                              Φαρμακείο Αθηνάς Σ. Φράγκου & Σια Ο.Ε.
Τηλ: 210-6018788, Fax: 210-6390342                                                                 Τηλ: 210-620 2050, Fax: 210-620 2049
Διεύθυνση: Ηρακλείτου 2 & Μπενάκη                                                                  Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 127,
(200μ. έναντι Μετρο Δουκ. Πλακεντίας)                                                          Νέα Ερυθραία, (Εμπορικό Κέντρο Καμάρες)
Χαλάνδρι, Αττική email: novofarmacy@gmail.com                                              email: novofarmacy2@gmail.com